Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Behandelingen

De 3 soorten Refractieve oogchirurgie
behandelingen bij ZorgeloosZien.

De juiste techniek afgestemd op uw ogen. ZorgeloosZien biedt naast algemene oogzorg een totaaloplossing van innovatieve en geavanceerde behandelingstechnieken.

Ooglaserbehandeling
PRK

Met behulp van een excimerlaser kunnen kleine hoeveelheden weefsel in het hoornvlies verwijderd worden. Hierdoor verandert de kromming van het hoornvlies en dus ook de oogsterkte. Deze ingreep is vooral effectief in de behandeling van bijziendheid, astigmatisme (onregelmatige lichtbreking) en bij een beperkte mate van verziendheid.

Voorzetlens-implantatie
Artiflex/Artisan

Met een voorzetlens wordt vóór de natuurlijke lens in het oog een kunstlens geplaatst. Deze ingreep is vooral effectief in de behandeling van bijziendheid, astigmatisme (onregelmatige lichtbreking) en soms bij verziendheid.

Vervanglens-operatie
RLE

Met een vervanglens-operatie wordt de natuurlijke lens in het oog vervangen door een kunstlens. Zeer geschikt voor mensen met verziendheid (meer dan +4). en een lichtere mate van verziendheid (meer dan +1) die tevens een leesbril nodig hebben. Met de multifocale implantlens is na de ingreep in de meeste gevallen ook geen leesbril meer nodig.