Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. EVO ICL

EVO ICL: verleg de grenzen van zichtcorrectie met comfort en effectiviteit

Bij ZorgeloosZien maken we gebruik van de nieuwste en meest betrouwbare technieken, daarom bieden wij de EVO ICL aan. De EVO ICL, ook bekend als de Implanteerbare Collamer Lens (ICL), wordt ook wel ExtraLens implantatie genoemd. Het is een geavanceerde techniek die een vorm van voorzetlens implantatie vertegenwoordigt. Wij zijn de enige in de regio die deze innovatieve techniek toepast.

Of u nu last heeft van bijziendheid of astigmatisme, de ICL biedt een revolutionaire oplossing voor een helder, scherp zicht zonder afhankelijkheid van bril of lenzen. Ontdek de voordelen, de procedure en waarom duizenden patiënten wereldwijd voor ICL hebben gekozen.

 

ICL: een zichtcorrectie van de toekomst

 

De ICL is een zachte, flexibele lens die veilig en comfortabel tussen de iris en de natuurlijke lens van het oog wordt geplaatst. In tegenstelling tot andere procedures is er geen verwijdering van hoornvliesweefsel nodig. De ICL werkt harmonieus samen met uw eigen oog en biedt aanvullende zichtcorrectie. Het is daarom geen verrassing dat 99,4% van de patiënten de procedure opnieuw zou ondergaan. Lees hier meer over de voorzetlens-implantatie.

 

Met meer dan 1.000.000 succesvolle ICL-implantaties wereldwijd gedurende meer dan 20 jaar, zijn de prestaties van de ICL van uitstekende kwaliteit. De voordelen zijn talrijk en geven het plezier in kijken terug.

 

De voordelen van de ICL: voor een zorgeloze zichtcorrectie

 

  • Biocompatibiliteit: de ICL is gemaakt van collageen, waardoor het zeer goed verdragen wordt door het oog.
  • Geen droge ogen: in tegenstelling tot andere procedures, minimaliseert de ICL het risico op droge ogen.
  • Verwijderbaar: indien nodig kan de ICL worden verwijderd of vervangen.
  • Uitstekend nachtzicht: de ICL biedt een uitstekend nachtzicht en minimaliseert haloverschijnselen.
  • UV-bescherming: de ICL biedt ingebouwde bescherming tegen UV-straling.
  • Flexibiliteit voor de toekomst: de ICL is een flexibele optie die u de mogelijkheid biedt om eventuele toekomstige veranderingen in uw zicht aan te pakken.
  • Snelle procedure, snel herstel: de ICL-procedure is efficiënt en het herstel verloopt over het algemeen snel en comfortabel.
  • Zacht en plooibaar: de ICL is ontworpen om comfortabel in het oog te passen.

 

Hoe werkt de ICL om bijziendheid of astigmatisme te corrigeren?

 

De ICL maakt gebruik van geavanceerde technologie om licht op de juiste manier op het netvlies te laten vallen, waardoor bijziendheid en astigmatisme effectief worden gecorrigeerd. Het resultaat is een helder, scherp zicht dat u de vrijheid geeft om te doen wat u wilt, zonder belemmering van brillen of contactlenzen. 

 

Bent u benieuwd naar de prijs van de ICL? Kijk dan op deze pagina.

Heeft u vragen over de ICL bij ZorgeloosZien? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over de ICL-implantatie??

 

Heeft u nog vragen over de ICL-implantatie? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.