Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Gratis Quickscan

Gratis Quickscan

Bent u uw bril helemaal beu? En heeft u geen zin meer in geïrriteerde ogen door contactlenzen? Dit begrijpen wij helemaal! ZorgeloosZien geeft u het plezier in kijken weer terug door middel van refractiechirurgie. Zit u eraan te denken om een ingreep te ondergaan? Dan kijken wij tijdens onze quickscan of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling.

Aan de hand van een aantal metingen weten wij of u geholpen kunt worden. Onze quickscan is nu geheel gratis. Meld u aan in onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

De quickscan vindt plaats bij ons in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal.

Aanmelden voor onze gratis quickscan

Aanmelden Quickscan

Meer informatie over onze behandelingen?

Een refractiechirurgische ingreep ondergaan kan spannend zijn, dit begrijpen wij. Heeft u nog vragen? Kijk dan op onze FAQ-pagina! Op deze pagina behandelen wij namelijk een aantal van de veelgestelde vragen over ooglaseren.

Natuurlijk kunt u ook de brochures van de verschillende behandelingen doornemen voor meer informatie. Mocht u nog een vraag hebben en het antwoord hierop niet kunnen vinden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!