Bel ons: 088 706 9103 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Actueel
  3. Oogarts & refractiechirurg met 20 jaar ervaring

Wanneer u bij ZorgeloosZien behandeld wordt, wordt u o.a. geholpen door M. Schyns; oogarts én refractiechirurg. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring en helpt mensen graag weer zorgeloos te zien middels behandelingen die u van uw bril af helpen. Wakker worden en gelijk weer goed kunnen zien, geen beslagen bril meer en last van geïrriteerde ogen door uw lenzen; een leven zonder bril is een stuk zorgelozer! Dit is wat onze klanten ons vertellen nadat ze bij ons behandeld zijn.

Door zijn jaren aan ervaring weet hij precies hoe hij u kan helpen. Met precisie, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid behandelt hij u om tot een goed resultaat te komen.

Drs. M Schyns is gecertificeerd refractiechirurg. Dit houdt in dat hij als oogarts voldoet aan de kwaliteitsnormen van het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap). Meer informatie hierover? Lees hier verder op de website van het NOG en op deze lijst vindt u de gecertificeerde refractiechirurgen.

Wilt u geholpen worden door deze zeer ervaren oogarts-refractiechirurg in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal? Begin dan met het maken met een afspraak voor een Quickscan, hierin kijken we welke behandelmethode het best bij u past!