Bel ons: 088 706 9103 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren Bergen op Zoom

Ooglaseren Bergen op Zoom

Indien u op zoek bent naar een ooglaserkliniek in Bergen op Zoom kunt u bij het Bravis Ziekenhuis terecht. Het Bravis Ziekenhuis heeft een vestiging in Bergen op Zoom en in Roosendaal. Voor een ooglaserbehandeling kunt u bij de vestiging in Roosendaal terecht.

Ooglaseren in het ziekenhuis

ZorgeloosZien zit gevestigd in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal en heeft meer dan 20 jaar ervaring! Veilig ooglaseren in het ziekenhuis, persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces en de juiste techniek afgestemd op uw ogen, dat is wat wij belangrijk vinden. U wordt bij ons geholpen door een team dat aandacht voor u heeft en al uw vragen kan beantwoorden. Daarnaast wordt u behandeld door een ervaren oogarts/refractiechirurg. Middels een levensveranderende ingreep laten wij u weer scherp zien.

Het plezier in kijken

Wij begrijpen dat u van uw leesbril af wilt, dat contactlenzen uw ogen kunnen irriteren en dat u graag ‘s ochtends wil opstaan en meteen de dag scherp kunt beginnen! Dat noemen wij het plezier in kijken. En dit plezier geven wij u graag terug door middel van refractieve oogchirurgie of kortweg refractiechirurgie. “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan” is dan ook een van de meest gemaakte opmerkingen na een behandeling. Wanneer u bij ZorgeloosZien een behandeling heeft ondergaan, dan krijgt u dat plezier in kijken weer terug. Onderstaande reviews bevestigen dit:

“Na een weekje is het zicht meer dan uitstekend en na een maand zelfs perfect: 150%. Gelijk goed zicht en geen bijwerkingen zoals droge ogen o.i.d.”

“Het is de beste investering van mijn leven!”

Refractieve oogchirurgie behandelingen

Wij hebben drie verschillende behandelingen. U kunt meer lezen over deze behandelingen op de pagina van de desbetreffende behandeling. Daarnaast vindt u op deze pagina ook de bijbehorende brochure. Zo kunt u alle informatie over ooglaseren van tevoren rustig doornemen.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over ooglaseren

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! Of neem deel aan een van onze online info-avonden. Wij hebben de antwoorden op al uw vragen en kunnen u meer informatie over ooglaseren geven.

Woont u in Bergen op Zoom of omgeving en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Bent u uw bril beu? Laat ons u helpen het plezier in kijken weer terug te krijgen! De eerste stap richting dit plezier is een quickscan. Tijdens een quickscan kijken wij of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. En deze quickscan is nu geheel gratis! Maak nu gelijk een afspraak zodat u nog profiteert van deze tijdelijke actie.