Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren Breda

Ooglaseren Breda

Woont u in Breda of omgeving en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Bent u uw bril beu? Dan kunt u terecht bij ZorgeloosZien gevestigd in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

Ooglaseren in het ziekenhuis

Refractieve oogchirurgie zijn operaties aan het oog waarmee de sterkte van het oog verbeterd wordt. Op dit gebied heeft oogarts en refractiechirurg M. Schyns al meer dan 20 jaar ervaring. M. Schyns is werkzaam bij ZorgeloosZien gevestigd in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal. Bij ZorgeloosZien staat veilig ooglaseren in het ziekenhuis, persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces en de juiste techniek afgestemd op uw ogen voorop. Het ervaren team begeleidt u tijdens het hele proces en beantwoordt al uw vragen. Op deze manier laten wij u weer scherp zien!

 

Het plezier in kijken

Wij begrijpen dat u meteen de dag scherp wilt beginnen. Dat noemen wij het plezier in kijken. Vaak wordt het plezier in kijken belemmerd doordat de contactlenzen kwijt zijn, u uw bril ben vergeten of doordat de bril beslagen is. Met onze ingrepen geven wij u graag het plezier in kijken terug. 

 

Refractieve oogchirurgie behandelingen

ZorgeloosZien heeft drie verschillende refractiechirurgische behandelingen. Over deze behandelingen leest u meer op de pagina van desbetreffende behandeling. Tevens vindt u op deze pagina een brochure met alle informatie over ooglaseren. Zo kunt u rustig alle informatie doornemen voordat u het proces ingaat. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons team terecht voor de nodige informatie.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over ooglaseren

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen of deelnemen aan een van onze online info-avonden! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en informeren u meer over ooglaseren zodat u een bewuste keuze kunt nemen.

Woont u in Breda of omgeving en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Bent u uw bril of lenzen beu en wilt u het plezier in kijken terug krijgen? Neem dan deel aan de quickscan! Tijdens een quickscan kijken wij of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. De quickscan is nu geheel gratis, dus meld u snel aan!