Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren Dordrecht

Ooglaseren Dordrecht

Bent u uw bril beu en heeft u het besluit genomen om een ooglaserbehandeling te ondergaan? Woont u in de omgeving van Dordrecht en Rotterdam dan helpt ZorgeloosZien u graag het plezier in kijken weer terug te krijgen. ZorgeloosZien zit gevestigd in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Meer weten? Maak snel een afspraak voor een gratis quickscan!

Ooglaseren in het ziekenhuis

Operaties aan de ogen waarmee de sterkte van de ogen verbeterd wordt noemen wij refractieve oogchirurgie, kortweg refractiechirurgie. M. Schyns is oogarts en refractiechirurg bij ZorgeloosZien en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Veilig ooglaseren en persoonlijke begeleiding taan bij ZorgeloosZien hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om u gedurende het gehele proces te begeleiden zodat u goed voorbereid bent. Ons ervaren team heeft hier alle aandacht voor en beantwoordt ook graag al uw vragen over ooglaseren. Met onze ingrepen laten wij u weer scherp zien!

Het plezier in kijken

U wilt toch ook ‘s ochtends opstaan en meteen scherp de dag kunnen beginnen? Wij noemen dat ‘het plezier in kijken’. Wij horen van veel van onze klanten dat een bril en contactlenzen dit plezier in kijken belemmeren. Zo raakt een bril beslagen, vergeet u hem mee te nemen of raken uw ogen geïrriteerd door contactlenzen. Met de juiste techniek afgestemd op uw ogen, geeft ons team u graag het plezier in kijker terug.

Refractieve oogchirurgie behandelingen

Er zijn drie verschillende refractiechirurgische behandelingen die ZorgeloosZien uitvoert. U kunt meer lezen over deze behandelingen op de pagina van de desbetreffende behandeling. Daar vindt u ook de bijbehorende brochure waarin u alle informatie over ooglaseren leest. Neem dit eens rustig door zodat u geheel voorbereid het proces ingaat. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar en voorzien wij u van de nodige informatie.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over ooglaseren

Een behandeling aan uw ogen kan spannend zijn voor sommigen. Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op of neem deel aan een van onze online info-avonden! Wij hebben de antwoorden op al uw vragen en kunnen u meer informatie over ooglaseren en onze andere behandelingen geven.

Woont u in Dordrecht of omgeving (Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rotterdam) en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Heeft u het gehad met uw bril of contactlenzen? Wij helpen u het plezier in kijken weer terug te krijgen! En de eerste stap die hiervoor nodig is, is een uitgebreide quickscan. Tijdens de quickscan kijken wij of uw ogen geschikt zijn en of u in aanmerking komt voor een behandeling. Onze quickscan is geheel gratis dus meld u gelijk aan!