Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren Etten-Leur

Ooglaseren Etten-Leur

Woont u in Etten-Leur, bent u uw bril en/of contactlenzen beu én overweegt u een ooglaserbehandeling te ondergaan? Bent u nog op zoek naar een geschikte ooglaserkliniek? Dan kunt u in de buurt bij het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal terecht, slechts op ±20 minuten rijden van Etten-Leur. 

Ooglaseren in het ziekenhuis

Met al meer dan 20 jaar ervaring met refractiechirurgie, laat oogarts en refractiechirurg M. Schyns van ZorgeloosZien u graag weer scherp zien. Onder refractiechirurgie verstaan we operaties aan de ogen waarmee de sterkte van de ogen verbeterd wordt. ZorgeloosZien zit gevestigd in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. Drie van de meest belangrijke pijlers van ons zijn:
– veilig ooglaseren,
– persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces
– de juiste techniek afgestemd op uw ogen

Dat is waar wij voor staan! Ons ervaren team heeft alle aandacht voor u en beantwoordt al uw vragen over ooglaseren en onze andere behandelingen. Middels een levensveranderende ingreep laten wij u weer scherp zien!

 

Het plezier in kijken

Voor sommigen is het vanzelfsprekend; ‘s ochtends opstaan en meteen scherp de dag beginnen. Maar voor velen begint de dag anders. Eerst de bril op of contactlenzen indoen. Maar dat zorgeloos wakker worden, dat wil toch iedereen? Dat noemen wij het plezier in kijken.

Een bril raakt beslagen, u vergeet hem mee te nemen of uw ogen raken geïrriteerd door uw contactlenzen. Wij begrijpen dat een bril en contactlenzen zo het plezier in kijken kunnen belemmeren. Ons team geeft u graag het plezier in kijker terug door middel van refractieve oogchirurgie of kortweg refractiechirurgie.

 

Refractieve oogchirurgie behandelingen

Er zijn drie verschillende refractiechirurgische behandelingen waarmee ZorgeloosZien u weer scherp kan laten zien. U leest meer over deze behandelingen op de pagina van de desbetreffende behandeling. Op deze pagina vindt u ook de bijbehorende brochure zodat u alle informatie over ooglaseren van tevoren rustig kunt doornemen zodat u geheel voorbereid het proces ingaat.

Verder helpt ons team u graag gedurende het hele proces met de nodige informatie en begeleiding. Dit doen wij graag zodat u zich op uw gemak voelt en gerust de behandeling ondergaat.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over ooglaseren

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met ons op of neem deel aan een van onze online info-avonden! Wij hebben de antwoorden op al uw vragen en kunnen u meer informatie over ooglaseren of de andere behandelingen geven.

Woont u in Etten-Leur of omgeving Bergen op Zoom en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Binnen slecht ±20 minuten rijden zit u al in Roosendaal! Vindt u het tijd om van de bril af te stappen en de contactlenzen weg te gooien? Wij helpen u graag het plezier in kijken weer terug te krijgen! De eerste stap richting dit plezier is een uitgebreide quickscan. Tijdens een quickscan kijken wij of uw ogen geschikt zijn en of u dus in aanmerking komt voor een behandeling. En onze quickscan is nu tijdelijk geheel gratis!