Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren in het ziekenhuis door een ervaren refractiechirurg

Ooglaseren in het ziekenhuis door een ervaren refractiechirurg

 

Bij ZorgeloosZien wordt u geholpen door M. Schyns, een ervaren oogarts en refractiechirurg met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is gepassioneerd om mensen opnieuw zorgeloos te laten zien door middel van behandelingen die u van uw bril en contactlenzen afhelpen.

Met zijn jarenlange ervaring weet Drs. M. Schyns precies hoe hij u kan helpen. Bij ZorgeloosZien nemen we de tijd om uw ogen uitgebreid te meten. Zo kunnen wij een weloverwogen keuze maken welke behandeling het beste bij uw ogen past. Daarnaast voeren we de behandelingen uit met de hoogste precisie, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Het zijn tenslotte wel uw ogen en wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Ons team begeleidt u dan ook gedurende het hele proces, van eerste quickscan tot nacontroles.

 

Drs. M. Schyns is een gecertificeerde refractiechirurg, wat betekent dat hij als oogarts voldoet aan de kwaliteitsnormen van het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap). U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling plaatsvindt in een hygiënische en veilige omgeving, met de hoogste normen voor oogzorg. ZorgeloosZien is gevestigd in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Dit biedt u de zekerheid van behandelingen in een medische omgeving, waar uw gezondheid onze hoogste prioriteit is. 

 

“Dit had ik veel eerder moeten doen” is een reactie die wij hier vaak te horen krijgen. Waar een zichtcorrectie in het begin spannend kan zijn wat mensen tegenhoudt, horen we na de behandeling vaak dat alles meevalt en mensen weer enorm blij zijn om wakker te worden en gelijk scherp te kunnen zien. Kunt u het inbeelden hoe het is om geen bril en lenzen meer nodig te hebben?

 

Wist u dat de behandeling zelf vaak binnen één uur gedaan is? Ja, er is maar één korte behandeling nodig om u weer plezier in kijken terug te geven, vaak voor de rest van uw leven. Slechts één behandeling om de rest van uw leven te genieten van een leven zonder een bril en lenzen.

 

Maar de behandeling zelf is slechts een onderdeel van het proces dat u met ons doorloopt. Omdat iedereen andere ogen heeft, nemen wij alle tijd die nodig is om metingen zorgvuldig uit te voeren. Daarnaast willen wij er wel zeker van zijn dat het resultaat helemaal naar wens is. Daarom voeren wij nacontroles uit zodat u helemaal tevreden bent!

 

Het succes van Drs. M. Schyns en het ZorgeloosZien-team wordt weerspiegeld in de positieve reviews van onze gewaardeerde patiënten. U kunt op deze pagina lezen wat anderen zeggen over hun ervaringen.

 

Wilt u ook de voordelen ervaren van een leven zonder bril en lenzen? Begin dan met het maken van een afspraak voor een quickscan. Tijdens deze gratis afspraak kijken we of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling, met de garantie dat uw zicht in ervaren handen is.

zorgelooszien-ooglaseren

Neem de eerste stap naar ZorgeloosZien

Ervaar zelf de voordelen van refractiechirurgie en maak een afspraak bij ZorgeloosZien. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een leven met scherp zicht. Kies voor ZorgeloosZien en ontdek de wereld met helderheid en vertrouwen. Maak een afspraak voor de quickscan, hierin kijken we welke behandeling het beste bij u past!