Bel ons: 088 706 9103 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Ooglaseren Roosendaal

Ooglaseren Roosendaal

Indien u op zoek bent naar een ooglaserkliniek in Roosendaal kunt u bij het Bravis Ziekenhuis terecht. Het Bravis Ziekenhuis heeft een vestiging in Bergen op Zoom en in Roosendaal. Voor een ooglaserbehandeling kunt u bij de vestiging in Roosendaal terecht.

Ooglaseren in het ziekenhuis

Oogarts en refractiechirurg M. Schyns van ZorgeloosZien heeft meer dan 20 jaar ervaring met refractiechirurgie. Oftewel, operaties aan de ogen waarmee de sterkte van de ogen verbeterd wordt. ZorgeloosZien zit gevestigd in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal en veilig ooglaseren, persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces en de juiste techniek afgestemd op uw ogen is waar wij voor staan! Ons ervaren team heeft alle aandacht voor u en beantwoordt maar al te graag al uw vragen over ooglaseren en onze andere behandelingen. Middels een levensveranderende ingreep laten wij u weer scherp zien!

 

Het plezier in kijken

‘s Ochtends opstaan en meteen scherp de dag beginnen; dat wil toch iedereen? Dat noemen wij het plezier in kijken. Wij begrijpen dat een bril en contactlenzen het plezier in kijken kunnen belemmeren. Een bril raakt beslagen, u vergeet hem mee te nemen of uw ogen raken geïrriteerd door uw contactlenzen. Ons team geeft u graag het plezier in kijker terug door middel van refractieve oogchirurgie of kortweg refractiechirurgie.

 

Refractieve oogchirurgie behandelingen

ZorgeloosZien heeft drie verschillende refractiechirurgische behandelingen. U kunt meer lezen over deze behandelingen op de pagina van de desbetreffende behandeling. Op deze pagina vindt u ook de bijbehorende brochure zodat u alle informatie over ooglaseren van tevoren rustig kunt doornemen zodat u geheel voorbereid het proces ingaat. Natuurlijk zal ons team u ook nog voorzien van de nodige informatie.

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over ooglaseren

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of neem deel aan een van onze online info-avonden! Wij hebben de antwoorden op al uw vragen en kunnen u meer informatie over ooglaseren geven.

Woont u in Roosendaal of omgeving (Etten-Leur, Bergen op Zoom, Breda) en bent u geïnteresseerd in een ooglaserbehandeling? Bent u het zat om een bril te dragen? Laat ons u helpen het plezier in kijken weer terug te krijgen! De eerste stap richting dit plezier is een uitgebreide quickscan. Tijdens een quickscan kijken wij of uw ogen geschikt zijn en of u dus in aanmerking komt voor een behandeling. En deze quickscan is nu tijdelijk geheel gratis!