Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl

Prijslijst ZorgeloosZien B.V.

Basis:

Quickscan:      €50,-
Actie: gratis quickscan t/m juni!
Meld u hier meteen aan

Vooronderzoek*:        €100,-

*De kosten van de Quickscan worden in minder mindering gebracht op het bedrag van het vooronderzoek

 

Ooglaserbehandeling / PRK

PRK:                   € 1.250,- per oog

PRK Bioptics**:  € 550,- per oog

** Bioptics is een ooglaserbehandeling na een lensimplantatie

 

De kosten van een ooglaserbehandeling worden doorgaans niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. U dient de kosten van deze refractiechirurgische ingreep daarom meestal zelf te betalen.  De kosten van de QuickScan en het vooronderzoek worden u altijd in rekening gebracht. Ook in het zeldzame geval dat de oogarts besluit om van de ingreep af te zien.  Bij de operatiekosten zijn naast de operatie zelf  inbegrepen alle nacontroles binnen één jaar en eventuele herbehandelingen* binnen één jaar na de eerste behandeling. Niet inbegrepen zijn de kosten van de oogdruppels en andere geneesmiddelen die voor en na de operatie gebruikt moeten worden en evenmin kosten van een eventuele ziekenhuisopname bij of na de operatie, noch interventie of medebehandeling door anderen, waaronder medisch specialisten, al dan niet door complicaties.

 

* Een herbehandeling is eenzelfde behandeling die nog een keer wordt uitgevoerd binnen de termijn van één jaar na de eerste behandeling van datzelfde oog.

 

Voorzetlens-implantatie / Artiflex/Artisan

Artisan:            € 2.200,- per oog

Artisan Toric:   € 2.750,- per oog

Artiflex:            € 2.200,- per oog

Artiflex Toric:   € 2.750,- per oog

 

De kosten van een Artiflex/Artisan behandeling worden doorgaans niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. U dient de kosten van deze refractiechirurgische ingreep daarom meestal zelf te betalen. De kosten van de QuickScan en het vooronderzoek worden u altijd in rekening gebracht. Ook in het zeldzame geval dat de oogarts besluit om van de ingreep af te zien. Bij de operatiekosten zijn naast de operatie zelf  inbegrepen alle nacontroles binnen één jaar en eventuele herbehandelingen* binnen één jaar na de eerste behandeling. Niet inbegrepen zijn de kosten van de oogdruppels en andere geneesmiddelen die voor en na de operatie gebruikt moeten worden en evenmin kosten van een eventuele ziekenhuisopname bij of na de operatie, noch interventie of medebehandeling door anderen, waaronder medisch specialisten, al dan niet door complicaties.

 

* Een herbehandeling is eenzelfde behandeling die nog een keer wordt uitgevoerd binnen de termijn van één jaar na de eerste behandeling van datzelfde oog.

 

Vervanglens-operatie / RLE

RLE Monofocaal:       € 1.750,- per oog

RLE Multifocaal:         € 2.400,- per oog

RLE Toric vanaf:         € 2.400,- per oog

RLE Multi/toric:           € 2.500,- per oog

 

De kosten van een vervanglens-operatie (RLE) worden doorgaans niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. U dient de kosten van deze refractiechirurgische ingreep daarom meestal zelf te betalen. De kosten van een vervanglens-operatie (RLE) zijn afhankelijk van uw lenskeuze. U vindt hier een overzicht van op onze website. De kosten van de QuickScan en het vooronderzoek worden u altijd in rekening gebracht. Ook in het zeldzame geval dat de oogarts besluit om van de ingreep af te zien. Bij de operatiekosten zijn naast de operatie zelf  inbegrepen alle nacontroles binnen één jaar en eventuele herbehandelingen* binnen één jaar na de eerste behandeling. Niet inbegrepen zijn de kosten van de oogdruppels en andere geneesmiddelen die voor en na de operatie gebruikt moeten worden en evenmin kosten van een eventuele ziekenhuisopname bij of na de operatie, noch interventie of medebehandeling door anderen, waaronder medisch specialisten, al dan niet door complicaties.

 

* Een herbehandeling is eenzelfde behandeling die nog een keer wordt uitgevoerd binnen de termijn van één jaar na de eerste behandeling van datzelfde oog.

 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen