Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Reviews

ZorgeloosZien reviews

Een behandeling aan uw ogen kan natuurlijk spannend zijn, dit begrijpen wij. Daarom begeleiden wij u graag tijdens het gehele proces zodat u goed voorbereid bent en zo zorgen we er samen voor dat u weer Zorgeloos kunt Zien. Kijken wordt weer een plezier!

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?” is misschien wel de meest gestelde vraag van klanten aan zichzelf ná een behandeling.

Benieuwd naar de ervaringen met ooglaseren van onze klanten? Lees hier de reviews van klanten die u al voor zijn gegaan!

★★

Klanten vertellen

Sinds 2006 droeg ik een bril met multifocale glazen waar ik maar niet aan kon wennen. Ik hoorde van de mogelijkheden van ooglaseren en implantaatlenzen, zoals bij een staaroperatie ook wordt gedaan. Laseren was bij mij geen optie omdat dat alleen kan met negatieve oogcorrecties en ik heb +4.5 voor lezen en +1.75 voor veraf. Als ik van mijn bril af wou, moest ik dus multifocale lenzen laten implanteren in mijn ogen, wat ik toch wel een griezelig idee vond. Na een tijd van twijfel heb ik toch de stap gewaagd, welke achteraf maar weinig voorstelde; binnen een kwartier zaten de lenzen in mijn ogen en ik kon er meteen scherp door zien en lezen.

Er ging echt een wereld voor me open; nooit meer een beslagen of vieze bril, geen irritaties meer aan mijn neus of oren, altijd en overal goed zicht zonder bril. Ik kan een behandeling bij ZorgeloosZien dan ook iedereen aanbevelen!

Peter Hommel

Voordat ik door dokter Schyns behandeld was, had ik een sterkte van links -8.75 met een cilinder van -2.00, rechts had ik een sterkte van -13.25 met een cilinder van -1.50. Op zoek naar een andere mogelijkheid om goed te kunnen zien zonder bril kwam ik uit bij een implantatielens. Dokter Schyns neemt voor iedereen de tijd. Je voelt je niet als ‘patiënt’ maar als een persoon. Ondanks dat de afspraken wel eens uitlopen krijg je wel het beste resultaat wat natuurlijk tijd kost. De dag van de operatie was ik heel zenuwachtig. Gelukkig staat daar ook een fantastisch team op je te wachten om je gerust te stellen, je erdoorheen te helpen en de voorbereidingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na de operaties kan je na een dag al redelijk zien. Na 1 week is het al zo goed dat je zelfs weer kan autorijden. De weken erna heb je nog een aantal controles. En elke keer zie je weer beter en is de sterkte van de ogen weer minder geworden. Ik wist niet meer hoe het voelde om wakker te worden en gelijk goed te kunnen zien, wat voor luxe dat eigenlijk is. Ik ben ontzettend blij dat ik door dokter Schyns en zijn team ben geholpen. Ik kan het aan iedereen aanraden!

Zoë Hogers

Het is nu ruim 10 jaar geleden dat ik refractiechirurgie heb laten doen. Mijn sterkte was -10,5 en -11. Na verschillende onderzoeken waarin gekeken werd of mijn ogen geschikt waren voor refractiechirurgie, werden eerst beide ogen gelaserd ter voorbereiding op de operatie. En korte tijd daarna, werd eerst mijn rechteroog geopereerd en een week later mijn linkeroog. Vanwege de hoge sterkte zat hier maar een week tussen. Rustig aandoen en veel en vaak druppelen volgden hierna, wat ik heel goed te doen vond. Er bestond een kans dat ik een bril nodig bleef houden met een lichte sterkte maar niets was minder waar. Ik heb nog nooit zo goed en scherp kunnen zien!

De eerste jaren hierna had ik zelfs geen leesbril nodig wanneer er goed licht was omdat dr. Schyns hier met de sterkte van de lenzen rekening had gehouden. Inmiddels heb ik, zoals al mijn leeftijdsgenoten, nu wel een leesbril nodig. Maar nu heb ik keuze uit alle monturen en weegt de bril ook niet zwaar op mijn neus zoals vroeger. Kortom, ik ben er iedere dag weer blij mee dat ik, zodra ik wakker word, meteen weer goed kan zien!

Kitty Lauwen-Vergouwen

Een enorm goede keuze… Vanwege de grote verscheidenheid van werkzaamheden op ons landgoed, was het dragen van een bril al vele jaren een crime. Hij was vuil, nat, aangeslagen of lag ergens in de bosjes. Het ene moment staan we in een hoogwerker te snoeien en twee tellen later wil er een gast inschrijven. Om te lezen had ik een sterkte van +2,5 maar achter de computer had ik weer een andere bril nodig. Toen na grondig onderzoek van Dr. Schyns bleek dat de multifocale torische lens tot de mogelijkheden behoorde, was de keuze snel genomen. Uiteraard hebben mijn man en ik een calculatie gemaakt en zijn we tot de conclusie gekomen dat deze lenzen uiteindelijk voordeliger zijn dan om de paar jaar een nieuwe bril aan te schaffen. De vooronderzoeken werden heel zorgvuldig uitgevoerd, er werd niets aan het toeval overgelaten. De operaties gingen prima en het herstel ging vlot. Het leven is een flink stuk prettiger geworden met deze ingreep. Zonder bril functioneer ik gewoon veel beter. Met dank aan Dr. Schyns en zijn team.

Joyce de Vries

Ik heb in juni 2019 een tweetal refractiechirurgische ingrepen ondergaan bij dr. Schyns: links is een Artiflex lens geplaatst en rechts een Artisan. De sterkte van mijn ogen was links ruim -11 en rechts ruim -14, tevens hadden beide ogen een cilindersterkte. Door de opticien werd ik gewezen op het bestaan van refractiechirurgie. Het idee vond ik eng: ze komen toch aan je ogen. Ik kwam bij dr. Schyns terecht in Bravis ziekenhuis Roosendaal. De begeleiding en uitleg heb ik als zeer goed ervaren waardoor ik de operaties durfde te laten uitvoeren. Deze zijn me achteraf ook reuze meegevallen. Met name na de Artiflex operatie had ik al na 3 dagen 110% zicht. Ik ben zielsgelukkig met het eindresultaat: mijn zicht is 150%! Het blijft geweldig om ’s ochtends je ogen open te doen en ‘gewoon’ zicht te hebben, geen gedoe met zwemmen, droge kantoorlucht, snoeien etc. Ik had nooit gedacht dat er een definitieve oplossing zo dichtbij was en ik kan iedereen in dezelfde situatie deze operaties en dr. Schyns, een zeer deskundig en perfectionistische arts, aanraden!

Francien van Aert

Wilt u een review geven?

Wij waarderen uw mening en vinden het belangrijk hoe u een behandeling bij ZorgeloosZien heeft ervaren. Indien u door ZorgeloosZien behandeld bent en hier graag een review over wilt geven, zouden wij dit zeer waarderen.

Schrijf een review op Google

Uw review is nu geld waard!

Wij vinden het fijn wanneer klanten een review achterlaten. Daarom willen wij ook graag iets terug doen. Schrijf een review over uw ervaring met ZorgeloosZien en maak kans op geweldige prijzen!

  • 4 kaartjes voor de Efteling
  • Stoere zonnebril van The Ocean Cleanup
  • Een dinerbon van De Zwaan t.w.v. €300,-

Wilt u kans maken op een van deze prachtige prijzen, schrijf dan een review op Google en vul onderstaand formulier in om ons te laten weten dat u kans wil maken op een van de prijzen. Heeft u al eerder een review geschreven op Google? Geen probleem, u kunt nog steeds meedoen met deze actie. Dan hoeft u alleen onderstaand formulier nog in te vullen om uw deelname te bevestigen.

Wanneer u het formulier invult en daarmee dus deelneemt aan de actie, gaat u ermee akkoord dat wij uw naam mogen gebruiken op social media om de winnaars bekend te maken.

Ik doe mee!

Toestemming:

9 + 7 =