Bel ons: 088 706 9103 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Sporten met bril of lenzen

Sporten met een bril of lenzen

Sporten en slecht zicht zijn geen geweldige combinatie, dit kan erg vervelend zijn. U moet voortdurend oppassen dat uw bril niet afvalt of dat uw lenzen niet uitdrogen. Bovendien kunnen een bril en lenzen beperkingen opleveren voor uw prestaties op het veld. Gelukkig is er een oplossing: ooglaseren.
sporten met bril of lenzen

De irritaties van een bril en lenzen

Sporten met een bril op of lenzen in is eigenlijk echt geen doen. Beeld u eens in: op het belangrijkste moment in de wedstrijd pakt u de bal en rent u richting het doel om de doorslaggevende goal te maken. Maar dan… valt uw bril af. Of wat als u meerdere keren in de week op het hockeyveld staat om te trainen, ongeacht de weersomstandigheden. U draagt uw lenzen maar heeft constant last van geïrriteerde ogen. Na een tijd wordt u het beu. Hartstikke logisch!

Lenzen kunnen tijdens het sporten uitdrogen, waardoor de ogen gaan jeuken en branderig aanvoelen. Ook beslagen brillenglazen en onscherp zicht door regen of mist kunnen irritaties veroorzaken. Dit kan leiden tot vermindering van de prestaties en ongemak tijdens het sporten.

 

Ooglaseren

Ooglaseren is een veilige en effectieve behandeling waarmee u uw ogen corrigeert zonder het gebruik van een bril of lenzen. Bij ZorgeloosZien in het Bravis ziekenhuis kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Wij kijken samen welke behandeling voor u de perfecte oplossing biedt. Omdat wij in het ziekenhuis gevestigd zitten, geeft dit u gelijk een vertrouwd gevoel; de behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren oogarts/refractiechirurg en er wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie. Zo bieden we een scherpere beeldkwaliteit en vermindering van irritaties zoals droge ogen, wazig zicht, vermoeide ogen en andere gerelateerde problemen.

 

Reken af met geïrriteerde ogen

Wilt u nu eindelijk een einde maken aan al deze irritaties en weer zonder hinder kunnen sporten? Als u geïnteresseerd bent in refractiechirurgie en geen zin meer hebt in de irritaties van een bril of lenzen tijdens het voetballen of hockeyen, meld u dan snel aan voor een gratis quickscan bij ZorgeloosZien. Geef uw ogen een nieuwe kans en krijg het plezier in kijken weer terug. Wij helpen u weer zorgeloos zien.

 

Meld u aan voor een gratis quickscan

Dankzij de quickscan krijgt u snel duidelijkheid over de mogelijkheden voor uw ogen en kunt u met vertrouwen een afspraak maken voor een behandeling bij ZorgeloosZien in het Bravis ziekenhuis. Dus, meld u snel aan voor een gratis quickscan en ervaar de voordelen van een bril- of lensvrij leven!

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over de verschillende behandelingen

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! Of lees u verder in over de verschillende behandelingen die wij bij ZorgeloosZien aanbieden. Via onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze brochures over de desbetreffende behandeling downloaden op deze pagina’s. Hierin vindt u echt alles wat u wil weten en antwoord op de meestgestelde vragen. Daarnaast behandelen we daar ook in hoe u zich moet voorbereiden op een behandeling en hoe het gehele proces te werk gaat. Zo bent u goed voorbereid en weet u precies wat er komen gaat.