Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. De verschillende ooglasertechnieken

De verschillende ooglasertechnieken

 

Wij helpen u graag de verschillende technieken, waaronder SMILE, LASIK, LasekPRK en TransPRK, te begrijpen. 

SMILE (Small Incision Lenticule Extraction):

SMILE is een geavanceerde techniek waarbij een zeer kleine incisie wordt gemaakt om een lenticule (dun stukje weefsel) te verwijderen en de vorm van het hoornvlies te veranderen. Deze procedure is geschikt voor mensen met een milde tot matige bijziendheid.

 

 

LASIK (Laser-Assisted In Situ Keratomileusis):

LASIK is een van de meest bekende technieken waarbij een flapje wordt gemaakt in het hoornvlies om het onderliggende weefsel te hervormen met een laser. Dit is een effectieve methode voor bijziendheid, verziendheid en astigmatisme.

 

 

LasekPRK (Photorefractive Keratectomy):

LasekPRK is vergelijkbaar met LASIK, maar er wordt geen flapje gemaakt. In plaats daarvan wordt het bovenste epitheelweefsel van het hoornvlies voorzichtig verwijderd voordat de laser wordt gebruikt om het hoornvlies te modelleren. Dit is geschikt voor mensen met een dunnere hoornvlieslaag.

 

 

TransPRK (Transepithelial Photorefractive Keratectomy):

TransPRK is een geavanceerde variant van PRK, waarbij de laser direct op het epitheelweefsel wordt toegepast zonder het te verwijderen. Dit minimaliseert ongemak en versnelt het herstel.

 

Waarom Kiezen voor PRK bij ZorgeloosZien?

Bij ZorgeloosZien hebben we bewust gekozen voor de PRK-techniek als onze focus voor ooglaserbehandelingen. Dit is om de veiligheid en het succes van onze patiënten te waarborgen. PRK elimineert het risico op complicaties die kunnen optreden bij het creëren van een flapje, zoals bij LASIK en SMILE. Het is ook geschikt voor een bredere groep patiënten, waaronder degenen met een dunnere hoornvlieslaag.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de PRK-techniek en we gebruiken de meest geavanceerde technologieën om de beste resultaten te garanderen. Uw veiligheid en zicht zijn onze prioriteit, en daarom kiezen we voor de PRK-techniek die zichzelf heeft bewezen als een veilige en succesvolle methode.

 

zorgelooszien-ooglaseren

Bij ZorgeloosZien staan we voor een grondige en zorgvuldige voorbereiding op uw ooglaserbehandeling. Ons team van deskundige professionals begeleidt u stap voor stap door het proces, zodat u met vertrouwen naar de behandeling toewerkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een quickscan. Wij staan klaar om u te helpen weer Zorgeloos te Zien!