Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Actueel
  3. Wij waarderen uw mening

Een oogoperatie ondergaan kan voor velen een spannend besluit zijn. Het zijn toch je ogen, daar ben je natuurlijk heel zuinig mee. Wat in eerste instantie voor velen een spannende operatie is, blijkt uiteindelijk heel erg mee te vallen.

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?” is iets wat we dan ook vaak horen. Bij ZorgeloosZien staat veiligheid voorop en willen we u graag weer het plezier in kijken teruggeven!

Wij vinden het belangrijk om te horen hoe u een behandeling bij ons heeft ervaren en waarderen het dan ook zeer wanneer u dit met ons deelt. Wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Laat dan uw review achter op een van onderstaande manieren.

Schrijf een review op Google

Mocht het u niet lukken om via Google een review achter te laten kan het ook via Facebook of Zorgkaart.nl. Druk op de knop hieronder om een review achter te laten!

★★

Ik had nooit gedacht dat er een definitieve oplossing zo dichtbij was en ik kan iedereen in dezelfde situatie deze operaties en dr. Schyns, een zeer deskundig en perfectionistische arts, aanraden!”