Bel ons: 088 706 8920 / Mail ons: info@zorgelooszien.nl
  1. Home
  2. Zorgeloos zien op vakantie

Zorgeloos zien op vakantie

Heerlijk…eindelijk vakantie! Daar wilt u natuurlijk volop van genieten. Houdt u van een zonovergoten strandvakantie en ligt u dagen op het strand of bent u misschien aan het zwemmen of surfen in de zee. Wie weet gaat u wel op een actieve hike, duiken en bent u iedere dag aan het ontdekken.

Wat u ook gaat doen deze vakantie, u wilt hier zorgeloos van kunnen genieten. Echter wordt dit voor mensen met een slecht zicht belemmerd door hun lenzen of bril. Al het zand in combinatie met uw contactlenzen zorgen voor geïrriteerde ogen. En het zoute zeewater en die lenzen zijn ook al geen goede combinatie.

U wilt natuurlijk zorgeloos op vakantie kunnen gaan zonder enige zorgen over uw ogen. Dit begrijpen wij. Zeg vaarwel tegen uw contactlenzen of zonnebril op sterkte en geniet van een goed zicht de hele dag door!

lenzendoosje op strand

Reken af met geïrriteerde ogen

Wilt u nu eindelijk een einde maken aan al deze irritaties en weer zonder hinder kunnen surfen, duiken, hiken en gewoon heerlijk genieten? Als u geïnteresseerd bent in refractiechirurgie en geen zin meer hebt in de irritaties van een bril of lenzen, meld u dan snel aan voor een geheel gratis quickscan bij ZorgeloosZien. Geef uw ogen een nieuwe kans en krijg het plezier in kijken weer terug. Wij helpen u weer zorgeloos zien.

Ooglaseren

Ooglaseren is een veilige en effectieve behandeling waarmee u uw ogen corrigeert zonder het gebruik van een bril of lenzen. Bij ZorgeloosZien in het Bravis ziekenhuis kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Wij kijken samen welke behandeling voor u de perfecte oplossing biedt. Omdat wij in het ziekenhuis gevestigd zitten, geeft dit u gelijk een vertrouwd gevoel; de behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren oogarts/refractiechirurg en er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technologie. Zo bieden we een scherpere beeldkwaliteit en vermindering van irritaties zoals droge ogen, wazig zicht, vermoeide ogen en andere gerelateerde problemen.

 

Meld u aan voor een gratis quickscan

Dankzij de quickscan krijgt u snel duidelijkheid over de mogelijkheden voor uw ogen en kunt u met vertrouwen een afspraak maken voor een behandeling bij ZorgeloosZien in het Bravis ziekenhuis. Dus, meld u snel aan voor een gratis quickscan en ervaar de voordelen van een bril- of lensvrij leven!

Aanmelden gratis quickscan

Behandeling interesse

Aanmelden Quickscan

Wenst u te worden teruggebeld?

zorgelooszien-ooglaseren

Vragen over de verschillende behandelingen

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op! Of lees u verder in over de verschillende behandelingen die wij bij ZorgeloosZien aanbieden. Via onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze brochures over de desbetreffende behandeling downloaden op deze pagina’s. Hierin vindt u echt alles wat u wil weten en antwoord op de meestgestelde vragen. Daarnaast behandelen we daar ook in hoe u zich moet voorbereiden op een behandeling en hoe het gehele proces te werk gaat. Zo bent u goed voorbereid en weet u precies wat er komen gaat.